De top 10 beste restaurants van Suriname

  1. De Gadri

Voor lekker surinaams eten is dit de plek om te gaan. Het is een gezellig terrasje achter het Fort Zeelandia, waar je een heel mooi uitzicht hebt op de Suriname rivier. Op goed gelukt zie je wel eens een dolfijn de lucht in springen.

2. Zus & Zo

Een hele bekende restaurant onder de Nederlanders. Voor een leuke en huiselijke sfeer en het lekker eten dan is dit de plek om te wezen.

3. Souposo

Het restaurant dat bekend staat om hun heerlijke soepen. Daarnaast vind je ook andere lekkere gerechten en bijzondere namen.

4. Bar zuid

Ook een restaurant dat bekend is onder de toeristen. Hier heb je elke avond een leuke drukke sfeer. Zij staan bekend om hun verrukkelijke wings en burgers.

5. Garden of Eden

Een Thais restaurant dat een leuke luxe plek is en op goed gelukt worden je schouders ook nog gemasseerd door een masseuse.

6. Mighty racks

Als u een liefhebber bent voor vlees dan is dit de ideale plek voor u. Hun baby back ribs en hun diverse steaks staan iedere avond ready.

7. Blauwgrond

Op blauwgrond, een plekje op paramaribo noord, zijn er elke avond diverse warung die javaans eten aan te bieden hebben. Daar vindt u een lekker portie bamie, nasi, teloh of andere diverse snacks waaronder sate, bakabana of loempia en ook niet te vergeten hun welke bekende Soato soep.

8. ‘T vat

Een plekje dat centraal gelegen staat en bekend staat onder de toeristen. Vanaf 9u kunt u daar al terecht voor een lekker ontbijtje.

9. Pannekoek & Poffertjes

Zin in een lekkere hartige of zoete Pannekoek of heerlijk boterzachte poffertjes, dan bent u op de juiste plek. Behalve de pannekoeken en poffertjes hebben ze een keus zat aan andere diverse gerechten.

10. Roopram rotishop

Hier vind u heerlijke indiase gerechten waaronder de roti met massala kip, doks of lams maar ook de diverse snacks waaronder de bara & pholouri.