Over ons | Referenties

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

We Suriname Jenny Tours, een reisorganisatie met een nieuwe kijk op toerisme, met 14 jaar ervaring op de toeristische markt. Bij ons is het startpunt van de toerist, we garanderen specialiteit , we garanderen vertrek, we garanderen succesvolle rondreizen!

Wie zijn we?

Jennever John
A Forest Creole, een Kwinti afkomstig van Witagron. Werkte bij STINASU (Stichting Suriname Conservation) en is bekend met het toerisme. Jennever heeft een sterke band met haar familie in het binnenland van Suriname, met alle plezier leidt ze mensen rond haar eigen dorp Witagron maar ook in de rest van Suriname. Jennever hebben veel kennis van de natuur door haar achtergrond, is bekend en beroemd in het binnenland van Suriname. Witagron het havendorp naar Raleighfalls omdat Jennever haar eigen boot en buitenboordmotor heeft achtergelaten, deze tour is haar specialiteit.

Jan van Swaaij
een Nederlander, afgestudeerd met de titel BSW ‘s-Hertogenbosch, al 9 jaar actief in Suriname op het gebied van toerisme. Directeur van het plaatsingskantoor: www.suristage.com and houses site: www.huisvesting-suriname.com . Draaide in Suriname vele grote projecten; inclusief het twinningproject: www.mibari.com van de stichting Delicate Drops . In 2008 startte Jan van Swaaij de succesvolle Suri Stage Tours , goedkope studentenreizen voor de Nederlandse student in Suriname. Jan had dus de bijnaam “John the Stageman”.
Over de toeristische sector in Suriname: “Deze game is een spel waarbij je, als je het niet erg vindt, je bewustzijn verliest.” – Jan van Swaaaij

Ons kantoor bevindt zich aan de Waterfront 5c in het gebouw van Broki.
Wij zijn gespecialiseerd in 7 locaties, voor elk hebben we een gespecialiseerde site met meer informatie over de locatie, een driving range en een gedetailleerd programma

www.raleighvallen.com
www.blanche-marie.com
www.dolfijn-kaaiman.com
www.galibi- Suriname.com
www.matapica.com
www.brownsberg-suriname.com
www.bigi-pan.com
www.boven-suriname.com

We zijn te bereiken op +597 8858495 |
of info@suriname-tour.com

  • Veilig betalen

  • Touroverzicht


  •