Grade

Ontspanning

25.00

De dolfijnen tour, de dolfijn genaamd “Profosu” is een brakwater dolfijn die zich tussen de kust, de Commewijne en de Suriname-river begeeft.
Met een speciale dolfijnenboot gaan wij opzoek naar deze dolfijn met een roze buik. Vertrekkende vanaf Leonsberg, stapt u in de boot. Daar krijgt u uitleg over de omgeving, Nieuw Amsterdam, de Suriname-rivier, de garnalen-pellerijen en de Commewijne-rivier. Onder het genot van een drankje, speurt de gids de wateren af op zoek naar de dolfijnen. Wanneer de dolfijnen eenmaal zijn gespot begint het feest, hoe enthousiaster u bent en klapt in uw handen des te enthousiaster de dolfijnen zullen zijn. Soms springen ze tot ver boven het water uit.
Genoten van de dolfijnen vaart de boot richting de plantage Johanna en Margaretha, daar mag u even rondlopen en van enkele snacks genieten. U krijgt wat uitleg over de plantage. Langzaam zal u de zon onder zien gaan, die zorgt voor erg mooie plaatjes en een romantisch gevoel. Dan is het tijd om weer in de boot te stappen en richting Leonsberg te varen. U mag hier nogmaals genieten van een drankje. Aangekomen op Leonsberg bent u heerlijk voldaan en tot rust gekomen.

 • Veilig betalen

 • Touroverzicht

Meeneemlijst

 • zonnebrandmiddel
 • hoed of pet
 • fotocamera

Vertrekdata

Iedere dag vanaf 4 personen.
Elke dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf 3 personen.
In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact / vragen ?


  • 0 €
Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Dolfijnen (16.00-19.00) volledig verzorgd (1dgse)

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een dagtour Dolfijnen spotten boeken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

Prijs:

De kosten van deze dagtour is 25 euro per persoon. (volledig verzorgd met eten en drinken) Groepskortingen gelden vanaf 8 personen conform de vermelde prijzen in de rechter-tabel, de webshop berekent de groepskortingen automatisch, nadat u het aantal personen en overige wensen heeft opgegeven.
Indien u boekt via de Webshop:
U vult het formulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.  
Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.  
Voorwaarden:
Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:
 • De tour heeft elke dag een vertrekgarantie vanaf 4 personen.
 • Bent u met minder dan 4 personen, bel dan gerust naar +597 8858495 om te vragen naar al vertrekkende tours.
 • Een dag tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
 • U verplicht u nog tot niks door het formulier in te vullen en te reserveren.
 • 100% vertrek vanaf 4 personen op elke gewenste dag van de week
 • Indien u met een grotere groep bent, bijvoorbeeld 8 personen en deze willen allemaal apart betalen, neem dan contact middels het contact op dan voorzien wij u van een I-deal betalingslink per persoon, zodat u toch gebruik kunt maken van de groepskorting
Overige manieren om te boeken:
 1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
 2. Mailen naar info@suriname-tour.com
 3. U kunt bellen op +597 8858495
 4. Contact via het contacformulier
 

Locatie

ask us on Whatsapp