Dolfijnen

De dolfijnen tour, een van de tours die elke tourist in Suriname aan deelneemt, echter deze tour wordt nog veel spannender gemaakt wanneer wij deze combineren met het kaaiman vangen. De boot vaar vanuit Leonsberg richting Frederiksdorp waar wij langs nieuw Amsterdam op de Suriname en Commewijne rivier de dolfijnen spotten. Aangekomen op de Plantage Frederiksdorp, gaan wij authentiek avondeten bij een Hindoestaans gezin thuis, daar is er tijd om u om te kleden wanneer het donker begint te worden. Wij bevinden ons nu in een moeras-gebied, dus lange mouwen en lange broek is wel gewenst. Met kleine moerasbootjes gaan wij op zoek naar de kaaimannen, deze worden diervriendelijk gevangen, u mag de kaaiman even beethouden en wij maken uiteraard “selfies” met de kaaiman. Een superspannende tour!

Tourbeschrijving:


waterproof-tours-surinameVanaf Leonsberg begint uw avontuur opzoek naar dolfijnen en uiteindelijk ook kaaimannen. U wordt vanaf Leonsberg opgehaald en gaat met een bootje de rivier op om uiteindelijk in de monding van de rivier en de zee dolfijnen te spotten. Genietend van de zonsondergang kunt u de dolfijnen rondom de boot zien springen. Hoe enthousiaster u bent des te enthousiaster zij zijn, waarbij de kans groot is dat de dolfijnen in druk op u willen maken door hoger en hoger te springen.
Uiteindelijk zal de boot aankomen bij de plantage ‘Johanna en Margaretha’ in Commewijne. Hier zult u een heerlijk Hindoestaanse maaltijd krijgen. De plantage is een oude suikerplantage, die nu bewoond wordt door een Hindoestaanse familie. Na het avondeten heeft u nog tijd om wat voor u zelf te doen terwijl de bootsman en de gids zich al voor bereiden op de trip het moeras in.

Voor u het moeras in gaat wordt u geadviseerd om u heel erg goed in te smeren met anti-muggenmelk, want ’s avonds in het moeras stikt het van de muggen. Als iedereen klaar is wordt de reis voortgezet met een kleine moerasboot om kaaimannen te spotten. De bootsman heeft een tak met een speciale lus er aan om de kaaimannen pijnvrij en gemakkelijk te kunnen vangen. Vervolgens bind hij een elastiek om de bek van de kaaiman en kunt u de kaaiman gerust vast houden, waarna u op de foto kunt gaan met het beest.
Na het vangen van een aantal kaaimannen en als iedereen genoeg gezien heeft keren we weer terug naar Leonsberg.
U wordt om 16:00 uur verwacht op Leonsberg en rond 22:00 uur zal u weer op die locatie terug zijn.
Handig om mee te nemen:

 • Anti – muggenmelk
 • Regenjas/regenponcho
 • Zaklamp
 • Kleding met lange mouwen
 • Hoofddeksel
 • Zonnebrand
 • Fotocamera

 

meer informatie op onze speciale dolfijnen en kaaimannen website: http://www.dolfijn-kaaiman.com


Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren

Dolfijnen&Kaaimannen (16.00-21.00) volledig verzorgd

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een dagtour Dolfijnen en Kaaimannen boeken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

Prijs:
De kosten van deze dagtour bedragen 45 euro per persoon. (volledig verzorgd met eten en drinken)

Groepskortingen gelden vanaf 5 personen conform de vermelde prijzen in de rechter-tabel, de webshop berekent de groepskortingen automatisch, nadat u het aantal personen en overige wensen heeft opgegeven.

Indien u boekt via de Webshop:
U vult het rechterformulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.

Betalingsmogelijkheden:

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren tevens bankovermaking en uiteraard contante betaling op kantoor. Deze opties zijn opgenomen in de webshop.

Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.

Voorwaarden:
Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:

 • De tour heeft een vertrekgarantie elke woensdag en zaterdag vanaf 2 personen.
 • Twee dagen tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
 • U verplicht u nog tot niks door het formulier in te vullen en te reserveren.
 • 100% vertrek vanaf 4 personen op elke gewenste dag van de week
 • Indien u met een grotere groep bent, bijvoorbeeld 8 personen en deze willen allemaal apart betalen, neem dan contact middels het contact op dan voorzien wij u van een I-deal betalingslink per persoon, zodat u toch gebruik kunt maken van de groepskorting

Overige manieren om te boeken:
1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
2. Mailen naar info@suriname-tour.com
3. U kunt bellen op +597 8858495
4. Contact via het contacformulier
Wij zijn al meerdere jaren gespecialiseerd op het uitvoeren van deze tour, omdat wij gedreven samenwerken met de lokale bevolking mogen wij onszelf bekronen als de echte dolfijn-kaaimannen specialisten.

  €45,00


  Meeneemlijst


  • zaklamp / hoofdlamp
  • zonnebrandmiddel
  • regenjas/ poncho
  • schoenen met profiel
  • hoed of pet
  • muggen repellent
  • lange broek
  • t-shirt met lange mouwen
  • fotocamera

  Vertrekdata  Iedere dag vanaf 4 personen.
  Elke dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf 3 personen.

  In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

  Contact / Vragen?  Neem contact met ons op  Op de plantage Johanna en Margaretha kijken wij naar de Kaaimannen achterin de swamp.

   dolfijne, kaaiman, kaaiman vangen

  Bekijk onze recensies


  Vertrekschema actie-tours


  Klik voor de 100% actietours


  Trotse partnerschap: