Quads

In de top 5 dagtours staat de Quad en Zipline tour op een hele hoge plaats. Dat is niet voor niets.

Deze tour wordt uitgevoerd op het resort van Parabello, ongeveer 45 min rijden uit de stad. Bij een grote groep zal deze dan opgesplitst worden.

Voor de Quad/ATV zullen we +/- 2 uurtjes het savannegebied rijden. Het zijn machines die tot 180 km p/u kunnen rijden (echter die mag helaas niet) dus daarom zal de gids eerst wat veiligheid tips geven voordat je erop mag zitten. Kinderen onder de 16 jaar zullen onder begeleiding rijden van de ouders of gids. Tijdens het rijden zullen we hellingen op en af gaan en door het water. Breng een extra set kleding want tijdens het quad rijden zul je heel erg vies worden.

Na het quad rijden heb je ff wat tijd om te relaxen of lekker de kreek in te springen om af te koelen of je af te spoelen.

Bij het zipline ga je samen de de gids op de weegschaal want je mag helaas niet over de 90 kg zijn hiervoor. Na gewogen te hebben krijg je een harnas aan en de gids geeft alle do’s and don’ts voor dit gedeelte.

De zipline is een adrenaline rush en super mooi om te zien wanneer de gids zijn trucjes doet.

Deze tour is echt de moeite waard en zeker te doen wanneer je in suriname bent. Deze tour is € 90,- indien je alleen de Quad tour wilt doen is de prijs hiervoor € 80,-.

Ben jij geinteresseerd om deze tour te boeken? Hier kan je deze tour online boeken, I-deal, Paypal of bij ons op kantoor te betalen.