Canopy

De geschiedenis van Berg en Dal begint in 1713, wanneer er een militaire post gevestigd wordt om de plantages die aan de Suriname rivier liggen te beschermen tegen Marron aanvallen vanuit het Zuiden.

Hierna werd naar goud gemijnd in het gebied en vervolgens werden er plantages aangelegd, eerst suikerriet en later een houtplantage.

Hedendaags is er een prachtig resort en adventure centrum gebouw, gericht op de toerist zowel als de lokale Surinamer. Het resort en het action centre hebben ruim 6 miljoen euro gekost, waarvan een flink deel is bijgedragen door het Nederlandse ministerie van Ontwikkelingssamenwerking. Berg en Dal is een erg populaire bestemming voor zowel het Adventure Centre als het Resort.


br>

Tourbeschrijving:


Na een rit van anderhalf uur bereik je een prachtig bergachtig gebied waar de Surinamerivier tussen slingert. Hier kun je uitgebreid genieten van de adembenemende schoonheid van het regenwoud en de oude plantage bezoeken. Ook de avonturiers zullen zich hier niet vervelen. Zo kun je bij Berg en Dal kajakken, wandelen en canopy-abseilen. Berg en Dal is tevens de plek waar de eerste kabelbaan van Suriname is gebouwd.

Op deze dagtour ga je abseilen en kayakken. Je reist met de personeelsbus van Berg en Dal opstapplaats bij Krasnapolski om 6.45 uur. Soms is dit afwijkend. Niet elke dag gaat er mee een tour naar Berg en Dal, dus informeer naar de beschikbaarheid. Dit is de enige tour ZONDER lunch, eten en / of snacks. U betaalt slecht voor de activiteiten en transport.

let op! Deze tour betreft het Berg en Dal action centre, voor verblijf in het resort kunt U momenteel nog niet boeken bij ons. Het maximum gewicht voor deelnemers bedraagt 90 kilo en er is een maximum leeftijd van 60 jaar.


Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

In het onderstaande formulier, kunt u de tour naar de Berg en Dal Adventure boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Berg en Dal Adventure (dag tour) 1 dag

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een dagtour naar Berg en Dal boeken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

Prijs:
De kosten van deze dagtour is 80 euro per persoon. (LET OP: deze tour is NIET volledig verzorgd met eten en drinken). De activiteiten zijn: Kayak + Kabelbaan (Zip-Line). Uw gewicht moet tevens onder de 90 kilo zijn om deel te mogen nemen.

Indien u boekt via de Webshop:
U vult het rechterformulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.

Betalingsmogelijkheden:
Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren tevens bankovermaking en uiteraard contante betaling op kantoor. Deze opties zijn opgenomen in de webshop.

Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.

Voorwaarden:
Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:

 • De tour heeft een vertrekgarantie elke dag van de week vanaf 1 persoon.
 • Twee dagen tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
 • U verplicht u nog tot niks door het formulier in te vullen en te reserveren.
 • 100% vertrek op elke gewenste dag van de week
 • Indien u met een grotere groep bent, bijvoorbeeld 8 personen en deze willen allemaal apart betalen, neem dan contact middels het contact op dan voorzien wij u van een I-deal betalingslink per persoon, zodat u toch gebruik kunt maken van de groepskorting

Overige manieren om te boeken:
1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
2. Mailen naar info@suriname-tour.com
3. U kunt bellen op +597 8858495
4. Contact via het contacformulier

  €80,00


  Meeneemlijst


  • paspoort (U passeert een checkpoint)
  • bad/handdoek
  • zwemkleding
  • gesloten schoenen
  • watersandalen
  • zonnebrandmiddel
  • muggen repellent

  Vertrekdata  Elke dag vertrek vanaf 3 personen

  In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

  Contact / Vragen?  Neem contact met ons op


  Berg en Dal ligt in Suriname op de volgende locatie:

   berg en dal suriname, berg en dal, berg en dal suriname prijzen, berg en dal prijzen, berg en dal suriname kosten, berg en dal suriname prijs, berg en dal suriname tarieven, prijzen berg en dal suriname, berg, berg en dal suriname tours

  Bekijk onze recensies


  Vertrekschema actie-tours


  Klik voor de 100% actietours


  Trotse partnerschap: