reeee

Agouti

Over onverharde wegen fietst u enorme stukken door oerwoud heen, naar de prachtige watervallen van Blanche Marie, waarvan de laatste 15 kilometer over een bijna onbegaanbare weg is.

Zowel uw conditie als het materiaal zullen stevig getest worden.
Verder wodt er nog een stuk per boot afgelegd.

De mix van de ongerepte natuur in combinatie met de zware inspanning en avontuur haalt de ware oermens in uw boven.

Deze tour is voor de echte doorzetters!

Meer informatie over deze tour vindt u in het tabblad touromschrijving

Tourbeschrijving:

Apoera ATB Challenge
8 dagen / 7 nachten

Apoera Challenge Suriname
Dag 1 – Zanderij
Vanuit Paramaribo vertrekken we vroeg per bus naar Zanderij. Hier stappen we op de mountainbike en maken we een start met onze fietstour die ons moet brengen naar Apoera. De overnachting vindt plaats in tenten bij de Kabo Kreek. (fietsafstand: 66km)

Dag 2 – Witagron
Vanuit de Kabo Kreek vertrekken we in de vroege ochtend over de onverharde laterietweg naar het dorp Witagron. Hier aangekomen verblijven we in het marrondorp in een eenvoudig logeergebouw. (fietsafstand: 70 km)

Dag 3 – Kamp
In de vroege ochtend vertrekken we per fiets tot het eerste kamp, waar we onze tenten zullen opzetten. Het is een ruige fietstocht, waar beschermende kleding voor nodig is, vanwege doornstruiken langs de smalle paden. (fietsafstand: 49 km)

Dag 4 – Van Ams kreek
Een pittige fietstocht brengt ons vandaag over heuvels, door geulen en afdalingen. We passeren het Bakhuis gebergte en hout concessiegronden. Aan het eind van de dag bereiken we ons kamp aan de Van Ams Kreek waar een stevige maaltijd geserveerd zal worden. (fietsafstand: 72 km)

Dag 5 – Blanche Marie vallen
Per bus brengen we een bezoek aan de prachtige watervallen van Blanche Marie. Het programma bestaat uit heerlijk relaxen, zwemmen en bijkomen van de afgelopen dagen. In de namiddag keren we terug naar ons kamp.

Dag 6 – Apoera
Wederom een fietsdag, maar met een compleet ander karakter. Dit traject bestaat uit brede wegen met meer verkeer op de weg. We beginnen met een aantal pittige beklimmingen en eindigen met een lange en rechte weg die als saai beschouwd kan worden. Onze finishstreep ligt bij het indianendorp Apoera, waar we naar behoefte slapen in een logeergebouw of onze eigen tenten. (Fietsafstand: 63 km)

Dag 7 – Nieuw Nickerie
Na een dorpswandeling vertrekken we per boot naar het stadje Nieuw Nickerie. De rest van de dag is vrij in te vullen. We verblijven in een hotel in het centrum.

Dag 8 – Bigi Pan- Paramaribo
Vroeg in de ochtend brengen we een bezoek aan het natuurreservaat Bigi Pan. Het natuurgebied staat bekend om de vele vogelsoorten die hier voorkomen, waaronder de rode Ibis. Na de lunch keren we per bus terug naar Paramaribo.

N.B. Het programma is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. In geval van bijvoorbeeld extreme regenval, hoge waterstand of andere onvoorziene gebeurtenissen kan het mogelijk zijn dat de tour niet (geheel) volgens schema kan worden uitgevoerd.

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Apoera Blanche Marie ATB fietstour

Je hebt de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag de fietstour Apoera, Blanche Marie, Bigi Pan en Nickerie boeken 8 dagen.

Prijs:

De kosten van de 8 daagse tour zijn 740 euro per persoon op basis van hangmat en bedaccommodatie. Vanaf 2 personen wordt de prijs goedkoper.

Vertrek is vanaf 1 personen

Indien u boekt via de Webshop:

U vult het rechterformulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.

Betalingsmogelijkheden:

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren tevens bankovermaking en uiteraard contante betaling op kantoor. Deze opties zijn opgenomen in de webshop.

Reserveren via de webshop:
Je kunt ook vrijblijvend een tour reserveren via de webshop. Dan kies je bij het betalingsproces voor de optie ‘reservering’. Bij deze optie word je tot niets verplicht. Wij nemen na deze boeking per e-mail contact op.

Voorwaarden:
Let op. Lees voordat je boekt via de webshop de onderstaande voorwaarden:

– Je moet minimaal drie dagen van tevoren een tour boeken. Een boeking is pas compleet na de betaling.
– Je dient een goede conditie te hebben voor deze tour

Overige manieren om te boeken:
1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
2. Mailen naar info@suriname-tour.com
3. U kunt bellen op +597 8858495
4. Contact via het contacformulier
  Bedden:
  bedden beschikbaar
  Test:
  test

  €750,00

  Meeneemlijst

  • paspoort (U passeert een checkpoint)
  • bad/handdoek
  • zwemkleding
  • wandelschoenen
  • watersandalen
  • zonnebrandmiddel
  • hoed of pet
  • muggen repellent
  • lange broek
  • t-shirt met lange mouwen

  Vertrekdata  Op aanvraag vanaf 1 persoon

  In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden


  Contact / Vragen?  Neem contact met ons op  Locatie van Blanche Marie op de kaart:

   meerdaagse tours suriname, blanche marie suriname, trip naar guyana vanuit suriname, tours naar frans guyana, vakantieoord binnenland suriname, plaatsen in suriname

  Bekijk onze recensies


  Vertrekschema actie-tours


  Klik voor de 100% actietours


  Trotse partnerschap: