Grade

Ontspanning

Bent u in een groep en wilt u graag een Partybus tour doen? Dat is bij Jenny Tours mogelijk, al vele jaren organiseren zijn met veel succes en plezier avondritten met de Partybus.

 

U kunt kiezen uit 2 uurtjes rijden en de stad verkennen of 2 uurtjes rijden met een kroegentocht inbegrepen. In de bus is er de alcoholische mixdrank Caiparinha aanwezig en frisdrank. U zult de avond van uw leven hebben op de partybus met onze fantastische DJ, die de leukste beats draait.

Er wordt drinken ingekocht voor 20 personen, indien u met meer personen komt is de drankvoorraad beperkt. Op = op. Echter voor 20 personen moet het wel voldoende zijn. Er is ruimte voor maximaal 50 personen op de bus.
De prijs is per bus (en dus niet per persoon).

Ophaalpunt naar keus afzetpunt naar keus binnen Paramaribo.

Partybus

Dagtour

1 to 4 persons
€ 250,- p.p.

5 to 7 persons
€ 250,- p.p.
8 to 11 persons
€ 250,- p.p.
12 to 16 persons
€ 250,- p.p.
student
€ 250,- p.p.
grade
Adventure:
Nature:
Culture:
Historic:
Appreciation:
 • Veilig betalen

 • Touroverzicht


 •  

Meeneemlijst

 • uitgaanskleding

Vertrekdata

Informeer per mail of telefonisch

Contact / vragen ?


Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Partybus-(Kroegen)-tocht

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag volledig verzorgde partybus-tour boeken inclusief begeleiding en drinken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

Prijs:

De kosten van deze bustocht is 250 euro voor 2 uurtjes. Inclusief bezoek aan verschillende kroegen Begeleiding Mix-drank Caiparinha (alcoholisch) voor 20 personen Frisdrank en water voor 20 personen DJ (met muziek)
Indien u boekt via de Webshop:
U vult het formulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.  
Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.  
Voorwaarden:
Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:
 • De tour heeft een elke dag een 100%
 • Een dag tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
 • U verplicht u nog tot niks door het onderstaande formulier in te vullen.
Overige manieren om te boeken:
 1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
 2. Mailen naar [email protected]
 3. U kunt bellen op +597 8858495
 4. Contact via het contacformulier