partybussen

Partybus

Wij hebben zelf geen partybussen, maar bieden een geheel verzorgde tour aan voor een groep, dit is inclusief dranken, alcolholisch en non-alcoholische dranken, chauffeur, DJ en begeleiding. Wij stoppen bij belangrijke en erg leuke kroegen in Suriname, waar wij de bus stil zetten uitstappen en deze kroeg bezoeken. De tour duurt twee uur.

U hoeft dus geen contact met ons te maken indien u alleen geinteresseerd bent in uitsluitend een partybus. De tour is voor ongeveer 20 tot 30 personen.

Meer informatie over deze tour vindt u in het tabblad touromschrijving.

Tourbeschrijving:


partybus 5Bent u in een groep en wilt u graag een Partybus tour doen? Dat is bij Jenny Tours mogelijk, al vele jaren organiseren zijn met veel succes en plezier avondritten met de Partybus. U kunt kiezen uit 2 uurtjes rijden en de stad verkennen of 2 uurtjes rijden met een kroegentocht inbegrepen. In de bus is er de alcoholische mixdrank Caiparinha aanwezig en frisdrank. U zult de avond van uw leven hebben op de partybus met onze fantastische DJ, die de leukste beats draait.  

Er wordt drinken ingekocht voor 20 personen, indien u met meer personen komt is de drankvoorraad beperkt. Op = op. Echter voor 20 personen moet het wel voldoende zijn. Er is ruimte voor maximaal 50 personen op de bus.
De prijs is per bus (en dus niet per persoon).

Ophaalpunt naar keus afzetpunt naar keus binnen Paramaribo.

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Partybus-(Kroegen)-tocht

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag volledig verzorgde partybus-tour boeken inclusief begeleiding en drinken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

Prijs:
De kosten van deze bustocht is 250 euro voor 2 uurtjes.
Inclusief bezoek aan verschillende kroegen
Begeleiding
Mix-drank Caiparinha (alcoholisch) voor 20 personen
Frisdrank en water voor 20 personen
DJ (met muziek)

Indien u boekt via de Webshop:
U vult het rechterformulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.

Betalingsmogelijkheden:

  Betalingsmogelijkheden
  Wij accepteren tevens bankovermaking en uiteraard contante betaling op kantoor. Deze opties zijn opgenomen in de webshop.

  Reserveren via de webshop:
  Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.

  Voorwaarden:
  Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:

  • De tour heeft een elke dag een 100%
  • Een dag tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
  • U verplicht u nog tot niks door het onderstaande formulier in te vullen.
  Overige manieren om te boeken:
  1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
  2. Mailen naar info@suriname-tour.com
  3. U kunt bellen op +597 8858495
  4. Contact via het contacformulier

   €250,00


   Meeneemlijst


   • uitgaanskleding

   Vertrekdata   Informeer per mail of telefonisch

   Contact / Vragen?   Neem contact met ons op


    tourbussen in suriname, tourbus in suriname, uitstapjes suriname, dagtrip suriname, party bus suriname, tourbus bedrijven in suriname, tour bus huren in suriname, dagtochten suriname, wittie santie suriname, yhs-fullyhosted_003

   Bekijk onze recensies


   Vertrekschema actie-tours


   Klik voor de 100% actietours


   Trotse partnerschap: