Raleighvallen en Voltzberg 4 daagse tour, blijvend in prijs verlaagd!

De leukste, avontuurlijkste en spannendste tour van Suriname is bij Jenny Tours blijvend in prijs verlaagd.
Deze tour kosten tegenwoordig ipv 300 euro per persoon, 250 euro per persoon. Studenten betalen 225 euro per persoon en stagiaires op vertoon van hun stagecontract 200 euro per persoon. Dit is de compleet verzorgde 4 daagse tour.

Wij bieden nog steeds dezelfde 5 sterren Tripadvisor kwaliteit aan en is er niks veranderd aan deze tour. Behalve de prijs
10 redenen om naar de Raleighvallen en Voltbzberg te boeken:

1. Het is de leukst en meest betaalbare tour zo diep in het binnenland van Suriname, je zit in het centraal natuurreservaat van Suriname
2. Kom geheel tot rust, er is GEEN internet, GEEN telefonisch bereik en in de eerste 60 kilometer omtrek woont er niemand.
3. Omdat er niemand woont, is er 0.0 vervuiling, alleen prachtige natuur. Schoonheid en water dat je uit beekjes kan drinken, zo schoon.
4. De Voltzberg is de enige berg met een 360 graden uitzicht over het Surinaamse regenwoud
5. All in one tour: het bezoek van Witagron, een Marrondorp, een prachtige boottocht over de machtige Coppenamerivier, het unieke nattuureservaat Fungu Island, de Voltzberg en de verschillende watervallen
6. De Raleighboys, de muziekband die meestal een optreden geven op je accommodatie Fungu Island
7. In prijs verlaagd, bezoek de Raleighvallen en Voltzberg nog voordeliger nu!
8. De aapjes, die uit je hand willen eten, Kiskisies ook wel doodskopaapjes genoemd
9. Ontmoet de lokale gids, het lokale personeel, de Kwinties, een lokale Marronstam met hun eigen taal die helaas steeds kleiner wordt.
10. De bijzondere flora en fauna die je nergens anders ter wereld tegekomt en leer over de verschillende bomen en planten.

Kortom genoeg redenen om de Raleighvallen en Voltzberg te bezoeken!