Grade

Actief en Natuur

luiaard cultuurtuin surinamels je niet genoeg tijd hebt om voor meerdere dagen de jungle in te gaan, geen zorgen. Met deze unieke tour krijg je toch de mogelijkheid om een glimp op te vangen van deze bijzondere omgeving. Het is geen geheim dat veel van onze gasten dolgraag een luiaard willen zien en dat is begrijpelijk, want deze schattige wezens staan hoog op menig verlanglijstje.

Net naast de Paramaribo Zoo bevindt zich een prachtig stuk bos dat nog steeds een thuis biedt aan verschillende wilde dieren. Dit gebied valt onder de verantwoordelijkheid van de Paramaribo Zoo en is niet zonder toestemming te betreden. Gelukkig hebben wij bijzondere toestemming gekregen om samen met onze gasten op zoek te gaan naar luiaarden in dit gebied.

Maar dat is niet het enige bijzondere aspect van deze tour. Wij geloven sterk in het belang van natuurbescherming en duurzaam toerisme. Daarom dragen wij voor elke deelnemer die meedoet aan deze tour een euro af aan het Green Heritage Fund Suriname. Dit fonds zet zich in voor het behoud van het Surinaamse erfgoed en de bescherming van de natuurlijke schoonheid van het land. Dus niet alleen krijg je de kans om de luiaarden te zien, maar je draagt ook bij aan het behoud van deze prachtige omgeving voor toekomstige generaties.

Kortom, deze tour biedt de perfecte balans tussen avontuur en natuurbescherming. Dus kom met ons mee en ontdek de wonderen van de jungle, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op de natuur om ons heen.


€27,-
per person 
(excl. tax)

 • Veilig betalen

 • Touroverzicht


 •  

Tourschema

Tourschema is weer onderhevig en kan worden aangepast alsmede de tijden. Programmaonderdelen zijn flexibel.
middag-tour
Paramaribo Zoo
 
15.30 Vertrek vanaf Paramaribo Zoo
 
15.45 Na de uitleg genieten wij van een wandeling opzoek naar de Luiaarden
 
18.00 afhankelijk van de spot-snelheid keren wij weer terug bij het vertrekpunt.
 

Meeneemlijst

 • zonnebrandmiddel
 • regenjas/ poncho
 • wandelschoenen
 • hoed of pet
 • muggen repellent
 • fotocamera
 • geld

Vertrekdata

Iedere dag vanaf 2 personen.

In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact  • *gewenste vertrekdatum
  Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaalmethode: “reserveren”.

  Luiaarden Spotten

  U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een dagtour Luiaarden spotten boeken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.

  Prijs:

  De kosten van deze dagtour bedragen 27 euro per persoon. (volledig verzorgd met eten en drinken) Indien u boekt via de Webshop: U vult het formulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.  
  Reserveren via de webshop:
  Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.  
  Voorwaarden:
  Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:
  • De tour heeft een vertrek garantie elke dag vanaf 2 personen.
  • Twee dagen tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
  • U verplicht u nog tot niks door het formulier in te vullen en te reserveren.
  • 100% vertrek vanaf 4 personen op elke gewenste dag van de week
  • Indien u met een grotere groep bent, bijvoorbeeld 8 personen en deze willen allemaal apart betalen, neem dan contact middels het contact op dan voorzien wij u van een I-deal betalingslink per persoon.
  Overige manieren om te boeken:
  1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact) 2. Mailen naar info@suriname-tour.com 3. U kunt bellen op +597 8858495 4. Contact via het contacformulier
  Wij zijn al meerdere jaren gespecialiseerd op het uitvoeren van deze tour, omdat wij gedreven samenwerken met de lokale bevolking mogen wij onszelf bekronen als de echte dolfijn-kaaimannen specialisten.