Voltzberg

Voltzberg

Vanaf Witagron stroomopwaarts op de Coppename rivier bereiken we na een boottocht langs een beeldschoon landschap Fungu Island.
Op het eiland, dat de Coppename rivier in tweeën verdeelt bevindt zich een prachtig oord. Zowel onderweg als op het oord zelf zijn is veel flora en fauna te bewonderen. De doodshoofdsaapjes, die uit je hand komen eten als je ze stukjes banaan aanbiedt zijn voor vrijwel iedereen een favoriet. Het is werkelijk een idyllische plaats.
Dit is echter nog maar een voorproefje van de adembenemende uitzichten die we op onze tocht naar een vooral op de top van de Voltzberg gaan aantreffen.
En ook de Raleighvallen, genoemd naar een Britse ondekkingsreiziger doen hier weinig voor onder qua visueel spektakel, de wandeling er naartoe is al de moeite waard op zich.
Tussen het actieve programma door, onstpannen, vissen, zwemmen en genieten we heerlijk op het Eiland.

Meer informatie over deze tour vindt u in het tabblad touromschrijving

Tourbeschrijving:

Bezoek nu de impossante Raleighvallen, gelegen aan de Coppenamerivier en bewandel de ontembare Voltzberg. Bekijk gedetailleerde tourbeschrijving, een meeneemlijst en online boeken op onze gespecialiseerde website: www.raleighvallen.com!

Tour naar Raleighvallen en de Voltzberg

De Ralleighvallen zijn gelegen aan de Boven Coppenamerivier, een van de laatste onbewoonde rivieren op aarde. In december 2000 werden de Raleighvallen en de Voltzberg geplaatst op de Unesco-Wereld Erfgoedlijst. Dit is de ideale tour om te genieten van al het natuurschoon dat u maar kunt wensen, zoals bijvoorbeeld het trotseren van de adembenemende Voltzberg. Raleighvallen hebben samen met de Voltzberg een oppervlakte van ongeveer 78.000 ha. Ook kunt hier genieten van een geweldig dierenrijk: er zijn 350 verschillende vogels gespot, en maar liefst 8 verschillende soorten apen! Kortom, een echte aanrader voor elke natuurliefhebber!

 

De eerste dag van de tour vertrekt u vanuit Paramaribo naar het dorpje Witagron. Vervolgens reizen wij op de lokale manier, per korjaal (vaartuig, oorspronkelijk een uitgeholde boomstam) richting de Raleighvallen. Eenmaal aangekomen op onze accomodatie kunt u lekker relaxen door bijvoorbeeld te genieten van de natuurrijke omgeving, te zwemmen of op te frissen aan de zijkant van een stroomversnelling.

De volgende dag kunt u genieten van een vol programma; deze begint met het beklimmen van de 40 meter hoge Voltzberg. U wordt u

door onze bekwaamde gidsen begeleid door het tropische regenwoud gedurende een 5 uur durende tocht, terwijl ze u vertellen over alles wat u gaat zien. Tijdens de wandeling kunt u verschillende dieren tegenkomen en horen. Vooral het gebrul van de apen in de boomtoppen boven u is indrukwekkend. Na een wandeling van een uur kunt u op de top van de Brownsberg genieten van het prachtige uitzicht. De gigantische groene amazone zal u werkelijk verbijsteren. Na deze intense dag staat u in de avond een verassing te wachten: de lokale kwinti band: De Raleighboys.

 

De derde dag staan de moedervallen op het programma, een klein paradijsje op aarde. Weer zal onze professionele lokale gids u behendig door de bossen begeleiden. Om bij dit junglepad te komen, zal u weer een korte korjaaltocht moeten ondernemen van ongeveer 5 minuten. De moedervallen zijn indrukwekkend, het is een enorme stroomversnelling (soela) in de Coppenamerivier. De middag heeft een vrij programma om het eiland te verkennen, te zwemmen of te vissen.

De vierde dag is in de ochtend opstaan, nog even zwemmen en genieten van de prachtige natuur en helaas de reis naar Paramaribo inzetten.

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Raleighvallen - Voltzberg volledig verzorgd (4dgn)

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een tour naar Raleighvallen / Voltzberg boeken.

Prijs:
De kosten van de 4 daagse tour zijn 300 euro per persoon, studenten betalen 275 euro op basis van hangmat-accommodatie.

Groepskortingen gelden vanaf 5 personen conform de vermelde prijzen in de rechter-tabel, de webshop berekent de groepskortingen automatisch, nadat u het aantal personen en overige wensen heeft opgegeven.

Indien u boekt via de Webshop:
U vult het rechterformulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.

Betalingsmogelijkheden:
Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren tevens bankovermaking en uiteraard contante betaling op kantoor. Deze opties zijn opgenomen in de webshop.

Reserveren via de webshop:

Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.

Voorwaarden:
Let op voordat u boekt via de webshop neem de onderstaande voorwaarden door:

 • De tour heeft een vertrekgarantie elke vrijdag vanaf 2 personen.
 • Twee dagen tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling.
 • U verplicht u nog tot niks door het onderstaande formulier in te vullen.
 • 100% vertrek vanaf 4 personen op elke gewenste dag van de week
 • Studentenkorting tot 4 personen, bij groepen groter dan 4 personen tellen alleen de groepsprijzen er geldt dan geen studentenkorting meer.
 • Lokaal kunnen hangmatten worden gehuurd voor 5 euro per persoon per nacht.
 • Indien u met een grotere groep bent, bijvoorbeeld 8 personen en deze willen allemaal apart betalen, neem dan contact middels het contact op dan voorzien wij u van een I-deal betalingslink per persoon, zodat u toch gebruik kunt maken van de groepskorting.
Overige manieren om te boeken:
1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
2. Mailen naar info@suriname-tour.com
3. U kunt bellen op +597 8858495
4. Contact via het contacformulier
Wij zijn al meerdere jaren gespecialiseerd op het uitvoeren van deze tour, omdat wij gedreven samenwerken met de lokale bevolking mogen wij onszelf bekronen als de echte Raleighvallen-specialisten.

  €300,00


  Meeneemlijst


  • zaklamp / hoofdlamp
  • bad/handdoek
  • zwemkleding
  • wandelschoenen
  • watersandalen
  • zonnebrandmiddel
  • hoed of pet
  • muggen repellent
  • lange broek
  • t-shirt met lange mouwen

  Vertrekdata  Op aanvraag vanaf 4 personen

  In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

  Contact / Vragen?  Neem contact met ons op


  Fungu Island vindt U op de volgende locatie:

   raleighvallen, voltzberg, raleighvallen suriname, voltzberg suriname, graniet suriname, trip naar voltzberg, voltzberg raleighvallen, aleighvallen, hoogte voltzberg suriname, raleigh watervallen en volzberg suriname

  Bekijk onze recensies


  Vertrekschema actie-tours


  Klik voor de 100% actietours


  Trotse partnerschap: