Tourbeschrijving

Danpaati betekent “eiland bij het dorp Dan” en is gelegen midden in het tropisch regenwoud, slechts omringd door de ongerepte natuur van het Amazonegebied en enkele kleine Saramaccaanse dorpen. Hier kunt u zichzelf onderdompelen in de ongerepte schoonheid van de wilde natuur, van alles leren over een andere cultuur of gewoon luieren in een van de hangmatten aan de schitterende Boven-Suriname rivier terwijl u hiermee tegelijk een bijdrage levert aan de zorg voor de lokale bevolking, daar Danpaati River Lodge deze vakanties aanbiedt onder de paraplu van duurzame ontwikkeling. Danpaati River Lodge is er voor wie een net even “anders dan anders” vakantie zoekt met verschillende activiteiten om te relaxen, avontuur te hebben door spannende oerwoudtochten of dorpswandelingen te maken onder begeleiding van lokale gidsen, door te zwemmen of door te leren van het contact met de lokale bevolking.

Highlights

 • Aan u de keus! Vrije invulling van uw verblijf!
 • Begeleide dorpswandelingen door de nabijgelegen Saramaccaanse dorpjes.
 • Korjaalexcursie naar verlaten kreekjes en enerverende stroomversnellingen.
 • Educatieve boswandelingen.
 • Spannende avondexcursie op zoek naar kaaimannen.
 • Workshops in plaatselijke, eeuwenoude nijverheden.
 • Massages en kruidenbaden.

Goed om te weten
Uw verblijf op Danpaati draagt bij aan de regionale ontwikkeling van natuur en economie, waarbij het uitgebreide zorgprojecct voor de ouderen en kinderen in deze omgeving een centrale plek heeft. Daarnaast wordt er dankzij de lodge in de directe omgeving veel economische activiteiten ontplooid. Landbouwproducten, vis en vlees worden door Danpaati River Lodge van de lokale producenten afgenomen, houtbewerkers kunnen hun souvenirs via de lodge verkopen en timmerlieden uit de dorpen worden met regelmaat ingezet voor onderhoudswerkzaamheden.

 • Veilig betalen

 • Touroverzicht

Meeneemlijst

 • paspoort (U passeert een checkpoint)
 • bad/handdoek
 • zwemkleding
 • wandelschoenen
 • watersandalen
 • zonnebrandmiddel
 • hoed of pet
 • muggen repellent
 • lange broek
 • t-shirt met lange mouwen

Vertrekdata

Op aanvraag vanaf 3 personen

In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact / vragen ?
3 dagen

Danpaati All-Inclusive 3 dagen 

Vertrek vanuit Paramaribo, een rit van ongeveer 3 uren rijden naar Atjoni waar u wordt opgehaald door de gids van Danpaati. Vandaar uit wordt u per boot in ongeveer 3 uren naar Danpaati gebracht.

Op Danpaati aangekomen wordt u verwelkomt door onze lodge manager en zijn lokale staf. Samen bespreken jullie het programma voor de komende 3 dagen.

U maakt o.a. een wandeling door een van de 12 dorpen die aangesloten zijn bij de projecten van Danpaati. Verder maakt u een prachtige boswandeling onder begeleiding van onze lokale gids, die u meeneemt naar de geheimen van het tropisch regenwoud. Ook zult u genieten van onze traditionele massage, tegen een kleine meerprijs. Deze wordt gegeven door een lokale masseur, welke westerse en traditionele technieken door elkaar gebruikt en u met een weldadig gevoel achterlaat. U bent er dus zeker van dat u weer uitgerust aan de terugreis begint naar Paramaribo!

Op de nachtelijke rivier gaat u per boot op zoek naar glinsterende kaaiman-oogjes langs de oevers……

Inbegrepen in deze 3-daagse tour: vervoer:busboot, verblijf, 3 maaltijden per dag, koffie/ thee door de dag, dorpswandeling, eiland rondleiding, boswandeling, kaaimantocht en een traditionele massage.

Prijs: Euro 335,- p.p.

Vertrekdagen: Elke maandag en woensdag

4 dagen

Danpaati All-Inclusive 4 dagen 

Vertrek vanuit Paramaribo, een rit van ongeveer 3 uren rijden naar Atjoni waar u wordt opgehaald door de gids van Danpaati. Vandaar uit wordt u per boot in ongeveer 3 uren naar Danpaati gebracht.

Op Danpaati aangekomen wordt u verwelkomt door onze lodge manager en zijn lokale staf. Samen bespreken jullie het programma voor de komende 4 dagen.

U maakt o.a. een wandeling door een van de 12 dorpen die aangesloten zijn bij de projecten van Danpaati. Ook maakt u een prachtige boswandeling onder begeleiding van onze lokale gids, die u meeneemt naar de geheimen van het tropisch regenwoud. U leert de traditionele en medicinale bomen en planten kennen en hoort hoe de marrons zeer zorgvuldig omgaan met ‘hun’ regenwoud.

Verder brengt u een bezoek aan het Marron Museum in het dorp Pikinslee. Hier verrijkt u uw beleving van de Marroncultuur. Deze museum is voor een ieder die zich wil verdiepen in de geschiedenis en cultuur van de eerste groep Marrons.

Op de nachtelijke rivier gaat u per boot op zoek naar glinsterende kaaiman-oogjes langs de oevers…

Inbegrepen in deze 4-daagse tour: vervoer:busboot, verblijf, 3 maaltijden per dag, koffie/ thee door de dag, dorpswandeling, eiland rondleiding, boswandeling, kaaimantocht en een bezoek aan het marron museum in het dorp Pikinslee.

Prijs: Euro 425,- p.p.

Vertrekdagen: Elke vrijdag

*activiteiten niet inbegrepen in het pakket, wel extra bij te boeken • *Aantal dagen
  *3 dagen
  • 0 €
  *4 dagen
  • 90 €
  *3 dagen
  • 175 €
Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

Isadou / Jaw Jaw Volledig verzorgd

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag de tour naar Isadou boeken. Er zijn verschillende opties om deze tour te boeken bij ons, neem deze pagina goed door en maak een keus uit de verschillende opties.
Prijs:
De kosten van de 3 daagse tour zijn 335-425 euro per persoon op basis van bedaccommodatie. Let op: Deze tour vertrekt vanaf 2 personen elke maandag en woensdag Let op: Vanaf 4 personen vertrekt deze tour op elke gewenste dag
Indien u boekt via de Webshop:
U vult het formulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.  
Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.  
Voorwaarden:

Let op. Lees voordat je boekt via de webshop de onderstaande voorwaarden:

 • De tour vertrekt elke maandag en woensdag, mits er minimaal 2 personen hebben geboekt.
 • Je moet minimaal twee dagen van tevoren een tour boeken. Een boeking is pas compleet na de betaling.
 • Vanaf 4 personen is er 100% gegarandeerd vertrek op elke gewenste dag van de week.
Overige manieren om te boeken:
 1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
 2. Mailen naar info@suriname-tour.com
 3. U kunt bellen op +597 8858495
 4. Contact via het contacformulier
 

5 dagen

Danpaati All-Inclusive 5 dagen

Vertrek vanuit Paramaribo, een rit van ongeveer 3 uren rijden naar Atjoni waar u wordt opgehaald door de gids van Danpaati. Vandaar uit wordt u per boot in ongeveer 3 uren naar Danpaati gebracht.

Op Danpaati aangekomen wordt u verwelkomt door onze lodge manager en zijn lokale staf. Samen bespreken jullie het programma voor de komende 4-5 dagen.

U maakt o.a. een wandeling door een van de 12 dorpen die aangesloten zijn bij de projecten van Danpaati. Ook maakt u een prachtige boswandeling onder begeleiding van onze lokale gids, die u meeneemt naar de geheimen van het tropisch regenwoud. U leert de traditionele en medicinale bomen en planten kennen en hoort hoe de marrons zeer zorgvuldig omgaan met ‘hun’ regenwoud.

Een andere spannende activiteit in dit 5-daagse pakket is een boottocht in de avonduren met de plaatselijke kaaimannen-spotter! Op de nachtelijke rivier gaat u per boot, onder begeleiding van een lokale gids op zoek naar glinsterende kaaiman-oogjes langs de oevers…

Verder brengt u een bezoek aan het Marron Museum in het dorp Pikinslee. Hier verrijkt u uw beleving van de Marroncultuur. Deze museum is voor een ieder die zich wil verdiepen in de geschiedenis en cultuur van de eerste groep Marrons.

Daarnaast is een traditionele massage* zeker de moeite waard. De massages worden gegeven door onze lokale masseur, welke westerse en traditionele technieken door elkaar gebruikt en u met een weldadig gevoel achterlaat.

Inbegrepen 5-daagse tour: vervoer: busboot, verblijf, 3 maaltijden per dag, koffie/thee door de dag, dorpswandeling, eiland rondleiding, boswandeling, culturele show en (tegen meerprijs) traditionele massage, bezoek marron museum in het dorp Pinkinslee, en een kaaimannen-spotten.

Prijs: Euro 510,- p.p.

Vertrekdag: Elke maandag

There are no reviews yet.

Wees de eerste die een review schrijft

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Locatie

ask us on Whatsapp