Grade

Actief en Natuur

Parabello on-water Glamping
Uniek in Suriname, drijvende platformen op het water, romantisch verlicht, beleef een bijzondere ervaring. Twee of drie dagen, bomvol met geweldige activiteiten.

Doordat er geen werk was tijdens de pandemie zat veel personeel van Jenny Tours thuis, door de krachten te bundelen en toch werkzaamheden door te kunnen zetten kwam het idee om iets unieks te construeren. Het idee van glamping was niet nieuw, echter het idee om tenten op drijvende platformen te maken leek een uitdaging.

Op een 50 meter lange drijvende pier zijn er aan weerskanten 5 platformen gemaakt, hier worden tenten opgezet waar u in luchtbedden zult overnachten.

De tour is niet luxe, niet ver in het binnenland, vrij basic maar een geweldige ervaring:
de activiteiten:

Stand Up Paddle Boarding 2 uurtjes richting de plantage Onoribo, u zult onderweg in de boomtoppen de luiaarden en de leguanen tegen komen.

 

 

 

 

Quad ATV rijden 1 tot 1.5 uur, na een goede uitleg (30 minuten) zult u op de 550cc de oude mijnen van oude Suralco verkennen, dit is optioneel tegen een meerprijs (1 persoon per ATV, vanaf 15 jaar)

 

 

 

Pijl en Boog schieten, met goede uitleg op onze pijl en boog baan

 

 

 

 

 

Tiki Fiti, een modder-arena waar u uw tegenstander moet verslaan anders valt u in de modder

 

 

 

 

 

Tarzan Swing, met een touw zult u een echte Tarzan of Jane voelen en in het water belanden

 

 

 

 

Flybaan, een enorm glijbaan vanuit waar u gelanceerd wordt in het water

 

 

 

 

 

Openlucht avond-bioscoop, kijk onder de sterren hemel aan het water naar een gezellig film onder het genot van popcorn

 

 

 

 

Slapen in de Glamping tenten, op enorme drijvende platformen op het water. Het koelt flink af op het water, dus een airco of fan is niet nodig

 

 

 

Raindisco, indien de groep groot genoeg is, zullen wij samen feesten in de regen onder leuke muziek

 

 

 

 

 

Bana-boat, vlieg over de Para-kreek met onze Banana-boat

 

 

 

 

 

Kampvuur, lekker buiten de stad, daar hoort een kampvuur bij. Onze speciaal ingerichte kampvuur-plaats zorgt hiervoor.

 

 

 

 

 

 

 • Veilig betalen

 • Touroverzicht


 •  

2 dagen

Programma: Parabello on water Glamping 2 dagen

dag 1.
09.00 uur vertrek vanuit Paramaribo
10.30 uur aankomst Parabello
11.00 uur inchecken tenten
12.00 uur lunch
13.00 uur rusten en zelf ontspannen
14.00 uur stand up paddle boarding- tocht
15.00 uur tiki fiti, pijl en boog schieten en tarzan swing, flybaan
16.00 uur regendisco (minimaal 6 personen)
18.00 uur avondmaaltijd
20.00 uur bioscoop under the stars (bij regen andere locatie)
22.00 uur kampvuur

Slapen in tenten op het water.

dag 2.
9.00 uur ontbijt
12.00 uur quad rijden (voor degene die dit optionlee hebben geboekt)
12.00 uur volleybal competitie
13.00 uur lunch
14.00 uur Bana boot rit (bij 6 personen) anders nogmaals SUP Boarding
16.00 uur uitcheck en richting Parmaribo
17.30 uur aankomst Paramaribo


Bij aankomst krijgt u instructies, m.b.t. het oord / toiletten regels etc

 

De brug waarop u slaapt maakt geluid wanneer u erop loopt, de afstand naar het toiletgebouw is best ver. Hou dus rekening hiermee, en met de mensen die slapen als u in de nacht naar de toilet moet gaan.

Overdag ritsen wij de tenten open voor u, anders wordt het te heet in de tenten. Het is vrij basic, niet luxe. Er is stroom in de tenten, om kleine apparaten te chargen zoals telefoon etc.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of eventueel spullen die in het water vallen. Als u waardevolle spullen wilt bewaren, bewaar dan deze bij de beheerder of gids.

 

3 dagen

Programma: Parabello on water Glamping 2 dagen dag 1. 09.00 uur vertrek vanuit Paramaribo 10.30 uur aankomst Parabello 11.00 uur inchecken tenten 12.00 uur lunch 13.00 uur rusten en zelf ontspannen 14.00 uur stand up paddle boarding- tocht 15.00 uur tiki fiti, pijl en boog schieten en tarzan swing, flybaan 16.00 uur regendisco (minimaal 6 personen) 18.00 uur avondmaaltijd 22.00 uur kampvuur Slapen in tenten op het water. dag 2. 9.00 uur ontbijt 12.00 uur quad rijden (voor degene die dit optionlee hebben geboekt) 12.00 uur volleybal competitie 13.00 uur lunch 14.00 uur Bana boot rit  (bij 6 personen) anders nogmaals SUP Boarding 16.00 uur vrij middag programma 20.00 uur bioscoop under the stars (bij regen andere locatie)   Slapen in tenten op het water. dag 3. 09.00 uur ontbijt 10.00 uur ochtend-sup-boarding 12.00 uur lunch 13.00 uur boswandeling 15.00 uur bezoek inheemse dorp + pottenbakkerij 16.30 uur richting Paramaribo 18.00 uur aankomst Paramaribo Bij aankomst krijgt u instructies, m.b.t. het oord / toiletten regels etc De brug waarop u slaapt maakt geluid wanneer u erop loopt, de afstand naar het toiletgebouw is best ver. Hou dus rekening hiermee, en met de mensen die slapen als u in de nacht naar de toilet moet gaan. Overdag ritsen wij de tenten open voor u, anders wordt het te heet in de tenten. Het is vrij basic, niet luxe. Er is stroom in de tenten, om kleine apparaten te chargen zoals telefoon etc. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of eventueel spullen die in het water vallen. Als u waardevolle spullen wilt bewaren, bewaar dan deze bij de beheerder of gids.

meeneemlijst

<ul>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Flashlight / telefoonlamp</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Baddoeken</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Zwemkleding</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Nachtkleding, het is koud in de nacht</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Elke tent heeft 2 luchtbedden naast elkaar. Neemt u laken mee om over de luchtbedden te plaatsen en een laken om mee te dekken</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Tevens als u wenst uw eigen hoofdkussen. Vanwege covid voorzien wij niet hier</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">Muskietenspray en eventueel zonwerende spray</span></li>
 	<li style="font-weight: 400;" aria-level="1"><span style="font-weight: 400;">eigen plastic drinkbeker of herbruikbaar flesje (samen sparen wij het milieu) </span></li>
</ul>

vertrekdagen

Vertrek is mogelijk vanaf 4 personen, mits beschikbaar.

Zie het <a href="https://suriname-tour.com/tourschema/">touroverzicht</a> voor vertrekkende tours, of neem contact op met ons


contact


 • *Aantal dagen
  *2 dagen
  • 0 €
  *3 dagen
  • 30 €
  • 0 €

Parabello Glamping

U heeft de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag Parabello boeken
Prijs:
De kosten van de 2 daagse tour bedragen 145 euro per persoon De kosten van de 3 daagse tour bedragen 175 per persoon Indien u boekt via de Webshop: U vult het formulier in en wordt verder geleid in onze webshop nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op de knop: “in de winkelwagen” hebt geklikt.  
Reserveren via de webshop:
Indien u alleen wilt reserveren voor de tour kan dit ook via de webshop, u moet dan bij het betalingsproces voor de optie: “reservering” kiezen. U verplicht zich tot niks bij een reservering. Wij nemen na de boeking per e-mail contact met u op.  
Voorwaarden:

Voorwaarden: Let op. Lees voordat u boekt via de webshop de onderstaande voorwaarden:

 • U dient minimaal twee dagen van tevoren een tour boeken. Een boeking is pas compleet na de betaling
Overige manieren om te boeken:
 1. Bij ons kantoor in Parmaribo (zie contact)
 2. Mailen naar info@suriname-tour.com
 3. U kunt bellen op +597 8858495
 4. Contact via het contactformulier
 

Locatie