Groep en reis door Suriname

Tourist Tours biedt op maat gemaakte pakketreizen aan, maar iets anders dan het reguliere aanbod. Op deze manier bespaart u veel ritten in uw zak. Je voorziet jezelf van je eigen verblijf in Paramaribo, naar hun keuze, budget en smaak, maar kiest het all-inclusive (all inclusive) pakket naar het binnenland van Suriname. En het voordeel is dat we kunnen vertellen, alle locaties van Suriname hebben 15 dagen lang de 750 euro per persoon volledig verzorgd!

U geeft het aantal personen op en u stelt samen uw eigen pakket in, desgewenst bieden wij ook kaartjes aan met groepskorting. Je vliegt met de Trusted Wings of Surinam Airways naar Paramaribo.

De gegevens voor binnenlands reizen en zelf bouwen, om de verschillende tours te bepalen, kunnen worden verspreid vanuit de volgende pakketten over een maximale periode van zes maanden, volgorde van de reis zelf, ook door de groep. Alle deelnemers moeten altijd tegelijkertijd aan de tour deelnemen.

Hieronder onze verschillende pakketten samen met de prijzen, als u interesse hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +597 8858495.

  • Veilig betalen

  • Touroverzicht


  •